Jeg er faktisk et ret så velsignet menneske. Jeg kan godt gå hen og glemme det i ny og næ, når hverdagen bliver træls. Når Fine er pylret, Bella er tvær, Michael og jeg skændes og der vælter for mange regninger ind samtidig med, at jeg har brugt for mange penge. Så glemmer jeg alle de ting, der gør mit liv til et fantastisk velsignet liv! Det er egentlig også fair nok – og der skal være plads til alle følelserne, men nu og da (og rimeligt tit for tiden) slår det mig, hvor helt igennem heldig jeg er!

En dag slog det mig, hvor heldig jeg er med mine venner. Michael og jeg har en venne-gruppe, som vi har kendt i knap 10 år snart. Vi er omkring 20 mennesker i denne gruppe (som vi kalder HPF – don’t ask me why!) – og vi elsker dem. Hver og en. De betyder rigtig meget for os – og vi prøver at holde fast i at se dem og deltage i fælles aktiviteter så tit som muligt, selvom vi har fået pigerne (og ikke ret mange af dem har fået finger’n u’ på det punkt! Hmm..)
I denne gruppe findes der simpelthen så mange talenter og så mange kreative hoveder – og dem vil jeg prøve at fremhæve her på bloggen over de næste par dage.

Disse indlæg er på ingen måde sponsoreret – og faktisk ved de involverede slet ikke, at jeg skriver om dem ? Det er bare en god gammeldags anbefaling af nogle mennesker der giver sig 100% i alt hvad de gør og alt hvad de rører ved – og som jeg er ski’ stolt af at kende – og især af at kalde mine venner!

Bl.a. har vi Thomas. Thomas kom ind i HPF, da han blev kærester med min veninde, Mette – og nu kan vi slet ikke undvære ham. Han er nemlig sød og venlig (og nogle gange også sjov – nogen gange :-P) – og så har han det vildeste talent for at fotografere! Jeg kender ikke mange mennesker, der kan fange en personlighed i ét billede, men han kan. Heldigvis har han startet sit eget firma, FusionPhoto, så hans evner kan komme ud i verden!

Hans passion for at fotografere og fange de helt rigtige øjeblikke er fantastisk at følge med i.

Fx. havde vi inviteret Thomas og Mette hjem og spise hos os. Vi sad og snakkede og hygge sammen med dem og andre venner, da Thomas spurgte, om de måtte tage et par billeder af Bella. Selvfølgelig – hvem siger nej til det.

Dette blev resultatet! Jeg stortudede, da jeg så billederne. Er de ikke utrolige? Hun smiler ikke, hun er ikke “på”, hun er bare Bella. Måden Thomas har fanget Bellas stille personlighed og skrøbelige sind i disse to billeder er FAN-f**cking-TASTISK og jeg var imponeret helt ned i maven. I kan se billederne og mange andre i stor format her.

Ud over de her utrolige billeder af Bella, så var han også fotograf til min svigerindes bryllup i September og han har virkelig fanget alle detaljer fra den mest fantastiske og gennemførte dag – og så har han fanget deres lille familie.. Lige præcis som de er 🙂

For at det ikke skal blive for alvorligt og for sødt, så har han jo også andre talenter – fx. har han og Mette filmet og redigeret vores to seneste ferie-videoer. Hvis I ikke har set dem, så skulle næsten tage at gøre det! Jeg lover billige grin og tossede mennesker!

“HPF – Ferievideo – Kigger på fugle”
“HPF – Ferievideo – Sommer”

I kan følge FusionPhoto på hjemmeside, facebook eller på instagram @fusionphotodk

Det var bare lige en lille bette tirsdags-anbefaling herfra!

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen