Den 27. december 2013 var en skæbnesvanger dag for vores lille familie. Det var nemlig dagen, hvor vi stiftede bekendtskab med en yndig lille skabning, som skulle komme til at fylde rigtig meget i vores liv efterfølgende… Nemlig Dronning Elsa af Arendal.

Du godeste, hvor har den unge dame gjort indtryk på min unge dame – lige fra det minut hun sang “lad det ske” på biograflærredet var Bella tryllebundet.. Og hun har været det lige siden!

“Frost” var den første film Bella så i biografen – og i alle 102 minutter sad hun mussestille på biografsæden, fuldstændig opslugt i filmen.. Hun glemte sågar at spise sit slik.. og det sker ikke så tit 😉

Efterfølgende er det blevet til utallige gensyn med filmen, masser af kostumer, fletninger, barbier, sengetøj, sminkebord, hårbøjler.. You name it – we got it!

… Og nu er det jul, så jeg forestiller mig, at Bella allerede planlægger endnu et Elsa-attach i Vejgaard, så jeg har garderet mig og har allerede opsnuset nogle af de utallige Frost-ting, som måske kunne være spændende til at viderefører Bellas besættelse..

… Og så skal vi selvfølgelig huske, at der kommer endnu en Elsa-film næste år… Med helt nye kjoler, sko, smykker og alt hvad der indebærer… Og både Bella og jeg GLÆDER os!!

// Mette

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen