om at finde sig til rette

Så har hverdagen i den grad meldt sig i vores nye hjem. Pigerne er startet i skolen og børnehave igen og Michael drager hver dag afsted på job… Og så er der mig. Bare mig, der har svært ved at finde min hverdag i vores nye hjem.. Misforstå mig ikke – jeg elsker vores nye hus. Til trods for at det ligger i en stor mudderpøl lige nu og udsigten til grønne områder er lang endnu, så elsker jeg at bo her. Det har føltes som vores hjem fra den dag vi flyttede ind og det er meget nyt for mig, at falde så hurtigt til.

MEN … Jeg har svært ved at finde min daglige gang herhjemme. Jeg går jo hjemme, ordner de praktiske ting i vores hjem, handler ind, laver mad, henter pigerne – alt det der – og samtidig arbejder på bloggen.. Men i det gamle hus havde jeg faste rutiner hver dag. Jeg vidste hvad jeg skulle, hvorfor jeg skulle det og hvordan jeg skulle nå det hele på 5 dage, så weekenden blev så lidt “pligt-fyldt” som muligt og gav tid og overskud til leg og udflugter og ren familie-tid <3

Efter en hård fra-flytning af vores gamle hjem, en stresset juleferie, det faktum at Fine stadig har svært ved at finde tryghed i huset og derfor sover virkelig dårligt hver nat, og oveni det har jeg daglig spekulation over om vi nu kan få pengene til at slå til, så vi kan få alt det vi drømmer om, så går jeg rundt i en konstant zombie-tilstand, hvor jeg enten er træt eller overtræt. Det hjælper ikke at sove – det bliver jeg bare mere træt af. Jeg tror faktisk jeg trænger til vitaminer, hvis jeg skal være helt ærlig.. Vitaminer og 8 timers sammenhængende søvn – i min egen seng, vel og mærke.

Men hvorom alting er, så har jeg svært ved at komme igang herhjemme – med alt.. Med alt undtagen hyggen med pigerne og Michael. Den lever og ånder jeg får for tiden. Jeg kan næsten ikke overskue, hvis ikke vi har en hyggelig eftermiddag/aften, fordi det er det jeg venter på heeeele dagen! Hvis Michael har haft en hård dag og er tvær eller pigerne er sure og skændes, som søstre nu gør engang imellem, så synes jeg dagen er spildt. Hmm..

Nåh, men sådan kan jeg jo ikke leve livet, så i dag er starten på mit liv i det nye hus. De nye rutiner, den nye start og de faste gøremål. Jeg har lavet lister, jeg har sat i skemaer og jeg har bestemt mig for at tage sminke (og BH) på minimum 3 dage om ugen 😉 – det blev dog ikke idag, som øverste billede afslører…
Det er dog heller ikke den værste uge, at starte sit “nye” gamle liv op på igen, da jeg drager mod København på torsdag med Bella under armen for at nyde årets første CIFF KIDS messe <3

Mette Gregersen