Vi skal lave fastelavs pynt her  i vinterferien og jeg er sådan set ret på bar bund. Det er ikke noget vi nogensinde har gjort os så forfærdeligt meget i, men nu skal det være. Endnu engang har Pintrest været min redning og jeg har fundet en masse spændende inspiration til pynt til huset og til fastelavnsrisene.

Jeg synes det er så fint med alle de farver, spræl og den kreativitet, der kommer i spil og jeg ved,at især Bella vil elske det… Selvom hendes pynt nok primært kommer til at består af lyserød, pink og mega meje’ glimmer!

Her er lidt af de ting, som jeg har fundet inspiration i – måske I kunne bruge lidt inspiration også? <3 Det er jo ikke alle, der ligger inde med Jørgen Klevin evner og så er det jo meget godt at have en hemmelig hjælper aka. Pintrest.

Fastelavn er mit navn

De sidste par år i vinterferien har Panduro Hobby i Aalborg storcenter sørger for lidt hygge til storbyens familier, hvor man har kunne komme ind og lave fastelavnsmasker for den nette sum af 20 kroner – og det har vi benyttet os af og det har været ski’ hyggeligt, men i år tror jeg at vi vil prøve at lave vores egen, måske i perler, som på billedet herunder. Vi har trods alt 9 dejlige ferie dage, hvor der skal være dobbelt op på hygge, samvær og nærhed.

Og jeg glæder mig som et lille barn <3

Skulle I mangle nogle simple, men søde, skabeloner kan I melde jer til Lirum Larum Legs nyhedsbrev og få 3 gratis skabeloner lige her.
Og mangler I generelt gode råd og skønne guides til sjov med ungerne, så vil jeg anbefale jer at smutte forbi altid fantastiske denkreativesky.dk.

Med ønsket om en fantastisk dag til jer alle – fyldt med farver og glimmer <3

Mette Gregersen