En trend, som jeg fornemmer breder sig – og som nok har gjort  det i mange år uden jeg har fanget det, er at bestille fine ting hjem fra Ebay til gode priser.

Jeg har ikke selv været alt for vild med ideen, da jeg egentlig er utryg ved at handle der, men efter en grundig guide af min kæreste er det egentlig en ganske overskueligt… Og noget mere brugervenligt end da jeg stiftede bekendtskab med hjemmesiden for 10 år siden-ish.

Denne gang har jeg snuset lidt lamper på ebay. Jeg har en svaghed for skidtet, må jeg jo nok indrømme… Og jeg fandt skam også nogle super fede lamper, man ikke ser på alle børneværelser her i DK – og til nogle vanvittige priser. Selvfølgelig skal man tænke på, at der kommer fragt og evt. told oveni… Men selv med dette – så er det ski’ billigt!

ebay - lamp edition

Fine er begyndt at være meget urolig på sit værelse, når der bliver helt mørkt – hvilket der jo gør nu hvor efteråret er kommet, så derfor tænker jeg, at vi skal have fat i en lille lampe ind til værelset, som ikke giver for meget lys – ej heller for skarpt lys – og da jeg faldt over nedenstående is-vaffel lampe, så var jeg solgt!! Den skal herhjem og bo… Og dur den ikke til Fines værelse… Så finder vi helt sikkert et andet sted til sådan en skønhed!

Ikke navngivet

astonaut lampe // 40,-
lille sky lampe // 55,-
små kaninhoveder // 15,-
lille lyn // 55,-panda lampe // 80,-
æble lampe // 20,-
isvaffel lampe // 50,-

// Mette

 

Mette Gregersen