Jeg tror simpelthen ikke, at jeg har fået delt et af de mest vanvittige projekter, som vi for tiden har gang herhjemme, med jer. Det undrer mig egentlig, fordi det er efterhånden et “lille” evighedsprojekt vi har gang i.

I november 2015 blev vi opsagt i det hus vi bor i nu, da familien ville vende tilbage efter 5 år i det store uland. Vi var super kede af det, da vi er vilde med at bo her i Vejgaard og i huset, men på med JA-hatten og igang med at lede efter drømmehuset… Det fandt vi… Eller ihvertfald drømmegrunden.

Det betød at min Michael og jeg i marts 2016 blev husejere for første (og forhåbentlig sidste) gang. Til et lille 60’er hus på den fineste grund I Vejgaard. Få minutter fra skolen, fra børnehaven og derfra hvor vi bor nu 🙂

Så skulle skidtet bare rives ned, et nyt kastet op… Og bum… Så var vi hjemme! Hmm… Dreaming much… Nu er det snart 12 måneder senere, der er ikke noget af det gamle hus tilbage, men heller ikke noget af det nye at se!

Ja, altså liiiige bortset på disse flotte tegninger, som vores arkitekt har lavet…

Drømmehuset

Det bliver simpelthen vores drømmehus med alle de ting og finurligheder, som vi altid har drømt om. Jeg kan som sådan snart ikke vente mere, men på med JA-hatten endnu engang og frem med tålmodigheden.
Når først huset står regner jeg så heller ikke med, at vi skal flytte derfra igen. Ihvertfald ikke før vi er gamle og grå – og pigerne gider gøre det for os 😉

Mette Gregersen