I år var vi igen en tur forbi CIFF KIDS messen i Forum – og igen i år var det den skønneste oplevelse 🙂

Louise havde sagt ja til at hjælpe vores fælles veninde med at købe ind til hendes (liiiidt for) skønne shop, LykkebyLykke, så jeg havde allieret mig med min lillesøster. Hun var også min trofaste hjælper, da jeg havde butikken i gamle dage, så det virkede som et ski’ godt match.

Vi var i år inviteret til et par events – og især et af dem fik mig helt op på tæerne.

Få dage før messen fik jeg en mail fra Mette fra Starklint PR, som håbede vi havde lyst til at kigge forbi WHEATs stand til lidt lækkert og for at se den nye kollektion, som WHEAT har kreeret i samarbejde med Disney og Marvel.

First – jeg elsker WHEAT! Da jeg åbnede butikken i 2008 var WHEAT et af de første mærker, jeg fik på krogen. Jeg havde det alle 4 år og jeg elskede hver en kollektion de bød på!

Second – Disney! Disney! Disney!!! Jeg tror faktisk endnu ikke, at der er lavet en film fra Disney, som jeg ikke har set! De har skabt et skønt univers, som jeg aldrig tror at jeg får nok af 🙂

Så er perfekt combo for mig… Og eventet levede i den grad op til hver en forventning jeg havde sat mig i hovedet!

Men jeg tror, at jeg vil lade billederne snakke for sig selv <3

 

Når vi kommer tættere på foråret og sommer, hvor de smukke styles lander i butikkerne, så får I lige lidt flere detalje billeder af tøjet, men I fornemmer måske godt, hvorfor jeg er så begejstret. Der er prinsesser – der er glimmer – der er tyl – og der er i Guds velsignelse af pastelfarver. What’s not to LOVE <3

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen