Igen i år var vi så heldige at blive inviteret til modemessen i København af CIFF Kids… Og igen i år var det simpelthen SÅ hyggeligt! Jeg er faktisk i tvivl, om jeg nogensinde bliver træt af, at vandre rundt i Forum og bare suge alt den skønne inspiration til mig..  Jeg håber det ikke <3

Det eneste jeg manglede i år var pigerne! Dem tror jeg altså jeg snupper med til februar! Det ser virkelig så skønt ud, når de andre små “blogger-børn” render rundt og hygger sig <3 Så må vi bare håbe, at jeg har held med at forklare pigerne, at man altså ikke kan købe alle de smukke ting, kun kigge.. Den bliver nok værre 😉

Traditionen tro, så får I et glimt af vores messe-favoritter – og jeg advarer jer, der er maaaange i år <3 Nogle af jer fulgte måske med på IG-story, hvor jeg også snappede et par favoritter eller to !

Endnu engang startede vi messen hos aller-yndlings MarMar Copenhagen. Denne kollektion fejrede 10 års jubilæum for MarMar og det var tydeligt 🙂 Der var dømt glitter, glimmer, fantastiske prints og endnu flere flotte leoparder. Som altid vil jeg rigtig gerne vise jer billeder af mine yndlings styles, men lad os vente til de rammer butikkerne – og nyde den fine kollektion I kan købe allerede nu ! Men er I lige så meget glittergås som mig så kan I godt begynde at spare op allerede <3

Igen i år faldt jeg over nogle nye og spændende mærker. Flo Flo er helt nye, men ikke destomindre fik de masser af opmærksomhed – med rette! De nogle af de blødeste puder og tæpper jeg nogensinde har mærket. Derudover er designet super nuttet og der skal helt sikkert et par venner hjem og bo hos os!

Derudover er jeg sikker på, at de flotte lege-måtter fra Playmats by Alex faldt i øjenene hos alle på CIFF. Finere farver skal man lede længe efter.

Hos Sticky Lemon faldt jeg igen i glimmer-fælden. Denne gang på tasker, penalhuse, bøger – you name it! Simpelthen så fint. Jeg drømmer om den fine rosa taske som “børnehave”-taske til Fine.

Hos playforlife.dk kunne mine piger være gået AMOK! Jeg siger jer, der er ikke det de ikke har i bløde tøjdyr og flotte farver. JellyCat kaniner er altid et hit – vi har de første 10 kaniner herhjemme, men der er kommet mange nye farver og det er lidt som om man ikke kan leve uden dem 😉 Deruover kunne de byde på verdens sejeste dykkerbriller, jeg nogensinde har set. De var simpelthen for FEDE! Men intet slår den nyeste snekugle-lampe, denne gang er den lavet med en lille enhjørning (som indehaveren selv havde designet) So freaking cute!

Hos Wheat var der endnu engang dømt Disney-fest! De har virkelig alt hvad hjertet begærer for en gammel Disney-fanatiker som mig! I år var Jasmin i højsædet sammen med Andersine og en masse superhelte, som jeg en dag skal lære navnene på.

Hos CamCam havde de årets fineste print! Skulle jeg have et barn mere, så skulle det være for at forkæle hende med ALT i dette fine blomster print <3 Jeg er head over heels !

Det var lige de første små glimt fra min messe i år – jeg har selvfølgelig meget meget mere, som jeg glæder mig til at dele med jer henover efteråret inden det rammer butikkerne <3

Tak for denne gang CIFF Kids – vi ses igen i Februar <3

Mette Gregersen