Indlægget er en reklame for bodycool.dk – holdningerne er som altid mine egne

bodycool.dk

Dette bliver et af de grænseoverskridende indlæg! Så er I advaret .. Jeg har nemlig brugt den sidste uges tid på at tage tilløb til at udgive det her indlæg.
Det skal nemlig omhandle min opfølgnings-tur ned til Louise fra bodycool.dk.

Som I måske husker, så var jeg nede hos Louise og få frosset en masse dejligt fedt væk i starten af april. I kan læse om hele oplevelsen lige her.
Jeg var jo allerede den gang virkelig behageligt overrasket over hele oplevelsen, selvom jeg da jo ikke vidste om det havde en reel effekt på mig, men oplevelsen hos Louise var super behagelig og jeg nød at være i “hendes hænder” i 2 timer.

Som tiden gik synes jeg selv, at jeg begyndte at kunne fornemme en effekt på min mave. Der begyndte der at forsvinde en del hist og pist – og jeg kunne selv se forandringen, hvilket faktisk er sjældent at jeg selv kan, så jeg var mega positiv. Kort efter, at jeg var nede hos Louise, så røg vi ind i balladen med vores hus og vandskaden … og selvom jeg egentlig skulle have været på besøg hos Louise igen i Juli, så blev jeg ved med at udskyde det. Jeg var simpelthen for flov over, at jeg havde taget lidt på, jeg havde spist meget usundt pga. alt det take away, som vi spiste, da køkkenet var i udu. Jeg følte faktisk at jeg havde svigtet Louise og det løfte jeg havde givet mig selv i form af, at turen ned til Århus skulle være starten på et sundere liv.

Jeg var bare flov!

Jeg fik snakket med Louise og fortalt hende hele smøren og fik læsset hele min dårlige samvittighed af på hende. Stakkels kvinde 😉 Hun synes jeg skulle kigge forbi, få en snak, få taget nye billeder og en omgang frysning mere. Der er hun altså bare god!! Væk med den dårlige samvittighed og op på hesten igen.
Ret hurtigt kom vi igang, da jeg kom til Århus og mens snakken gik blev jeg vejet og fik jeg taget nye billeder, som Louise ville kigge lidt på. Vægten var ikke steget, men lå på det samme som sidst. Mens Louise fik sammenlignet billederne fra før til nu, så lå jeg bare på briksen, fik frosset lidt deller og så Netflix… Det var ikke længe jeg fik lagt der, før Louise fløj ind af døren for at vise mig mine FØR og EFTER billeder! Vi var begge i CHOK!!

Vil i se FØR og EFTER billederne? Før-billederne er taget inden min allerførste runde og efter-billederne er taget inden runde 2.
Here goes…

ER DET IKKE FOR VANVITTIGT?

Jeg er faktisk stadig i chok og stadig lidt forundret over, hvordan en så stor forandring kan være sket på min krop, når min vægt er det samme. Det er så småt gået op for mig, at jeg tillægger min åndsvage vægt alt for meget magt!! Du godeste, hvor det bare dumt og nu øver jeg mig i at kigge i spejlet og måle mig i stedet..! Fordi jeg har faktisk smidt 7 (!!!) over navlen… Jeg er imponeret og så glad for, at jeg valgte at tage ned til Louise. Både pga. det flotte resultat, men også pga. hende. Man mærker tydeligt, at det ikke handler om at skabe perfekte kroppe. Det handler om sundhed, velvære og om at få det godt med sig selv!! Jeg vil til enhver tid anbefale til alle, som jeg kan komme i nærheden af 😉

Som I nok kan fornemme, så er jeg stadig forundret og meget glad for mit resultat… Og eftersom jeg er igang med den grønne kost og sved på panden, så glæder jeg endnu mere til at komme ned til Louise for 3. gang og se, om vi ikke sammen kan skabe endnu bedre resultater. Det satser jeg på <3

Mette Gregersen