Måske sidder der nogle dejlige damer (eller herrer – her skærer vi ikke nogen over en kam), som skal i gang med at planlægge barnedåb inden længe – og eftersom jeg lige har kigget mine billeder igennem fra Fines barnedåb, så tænkte jeg, at det måtte være på sin plads med et barnedåbs indlæg. Dette bliver så lige i ægte prinsesse stil. Hvis det har interesse, så kan jeg lave et med inspiration til en drenge barnedåb senere 🙂

Til Fines barnedåb var jeg (og er det i den grad stadig) fan af lyserød, så selvfølgelig skulle festen holdes i de lyserøde nuancer. Derudover så smed vi lidt guld oveni for at gøre det .. lidt mere magisk – og det blev det!

barnedåb3 barnedåb4

Bordene var pyntet med guld krone og lyserøde servietter i forskellige mønstre. Derudover havde jeg lavet vaser, som var pyntet med guld-glimmer. Derudover var der fine hjerteballoner ved børnenes pladser.

Nogle vil måske mene, at det er for meget – jeg synes det var lige tilpas.

Bordkortene tog mig ca. 4 måneder at lave, men jeg var virkelig også glade for dem! De blev bare rigtig yndige – og næææsten alle tog dem med hjem <3

barnedåb8

Til Bellas barnedåb var der et barn – til Fines barnedåb var der 9. Noget af en fremgang må man sige, men det betyder selvfølgelig at festen også skal være lidt mere børnevenlig. Så vi havde lavet et rigtig fint børnehjørne, hvor ungerne brugte det meste af dagen. Derudover blev der serveret frugt og juice, da gæsterne kom fra kirken, så de søde små ikke skulle vente for længe med at få lidt indenbords inden maden blev sat på.

barnedåb7 barnedåb5

Pigerne var klædt i de yndigste Stella McCartney guld kjoler og Bella havde blomster i håret – muligvis det yndigste jeg nogensinde har set hende. Kjolerne har jeg selvfølgelig gemt – og så håber jeg, at jeg får nogle børnebørn, der engang kan arve dem.

barnedåb1 barnedåb9

Vi fik mange søde og dejlige kommentarer fra folk, der var vilde med både kjolerne, kronerne, bordkortene – MEN mest af alt var de vilde med det fantastiske kagebord, som jeg fik, kun med hjælp fra min svigermor, svigerinde og søster, kreeret det vildeste og lækreste kagebord med 2 slags cupcakes, små romkugler, mini hindbærsnitter, chokolade overtrukket oreos, skumfiduser, pink macaroons og gulerodskage med pink frosting. IT WAS HEAVEN!

barnedåb6

Det var så lidt inspiration fra Fines første store dag !

Rigtig god onsdag derude – her er den fyldt med sne, selvom kalenderen altså melder om forår! Så send lige lidt solskins-tanker ude i DK, ikk’? 🙂

Mette Gregersen