Indlægget indeholder reklame-links

badesjov

Jeg er vokset op i et hus med badekar og når man er det – så er det fakker talt ret svært at vende sig til ikke at have et badekar. Ihvertfald for mig! Selvom jeg elskede at bo i vores første lejlighed, så manglede det altså. I vores anden lejlighed var vi så heldige at der var et badekar – hvor vi boede, mens jeg var gravid med Bella, så det var ren lykke.. Men de seneste 6 år, hvor vi har boet i et hus med 3 badeværelser (og ikke et eneste badekar, hvem har dog fundet på det!?) har jeg ikke været i karbad.. og når pigerne har været i badekar, så har det været deres lille bitte babybadekar. Ikke helt optilmalt, når man er 3 og 7 år 😉

Så da vi skulle bygge vores nye hus, så havde jeg to store krav til huset. En pejs og et badekar! Pejsen blev en bio-pejs, men det virker… Og badekaret, badekaret – vores badekar! Det er så fint, hvidt og stort! Der er masser af plads til BADESJOV <3 .. og det skal da til, når man er to vandhunde, der elsker at lege i badekaret og det er lige præcis hvad pigerne er blevet efter vi er flyttet ind. Ægte vandhunde!

Badesjov fra Børnenes Kartel
badesjov

… men sikke en verden der åbner sig, når man har børn og badekar på samme tid!
Vi var så heldige at modtage et par ting i gave fra Andemors Verden (ikke tingene på billedet – de er købt og betalt), men andre fine ting, som jeg ikke nåede at få billeder af, da pigerne simpelthen var vilde for at komme i bad det minut de dumpede ind af døren 😉 , men efter at have afprøvet vores gaver – så er et ganske almindeligt skumbad altså bare for kedeligt! Så derfor fik pigerne selv lov at vælge lidt forskelligt badesjov hos Børnenes Kartel.. og valgene faldt på ovenstående!

Pigerne er svært imponeret over “tinti”s bathbombs. Både dem, der skifter farve og dem, som har en lille overraskelse indeni. Derudover er de glade for “knitrer-pulveret” – det fungerer ligesom det slik man kan købe, som “springer” inde i munden. Ski’ sjovt 🙂 Vi købte også “drømme-kugler” (jo jo, intet mindre 😉 ) og badefarve.
Derudover faldt pigerne ogå pladask for det flydende køkken-sæt … og det er dæleme da SMART, hva’? Det er fra mærket BathBlocks og de laver mange andre spændende ting til badet, men lige præcis køkkenet skulle det være.. Selvom jeg da også synes prinsesse-slottet var fint!!

Så alt i alt, så er vi svært glade for vores badekar – hvor der er plads til virkelig meget sjov og ballade 🙂

Mette Gregersen