Indlægget er reklame for Baby jogger – holdningerne er som altid mine egne

baby joggeren fra himlen

Vi har fundet baby joggeren fra himlen, guys!!
Ifm. med vores ferie til Malaga med min svigerfamilie stod Michael og jeg lidt i et dilemma. Fine er jo på nippet til at fylde 4 år og faktisk synes jeg, at hun er ved at være for stor til at sidde i en almindelig klapvogn. Ikke nok med, at jeg synes hun er ved at være en my for gammel – det kunne jeg se bort fra, men i og med at hun også er en lang pige på knap 110 cm, så ser det skisme lidt sjovt ud, når hun sidder i vores gamle Emmaljunga klapvogn … også selvom den er lyserød og mega cute. Så hvorfor så overhovedet brugte krudt på det? Ud med klapvognen og lad ungen vandre, ikk’? Nej … Desværre ikke hos os. Vores fine Fine kan bare ikke klare heldagsture uden pause endnu. Hverken i Fårup Sommerland eller på ferier. Hun har brug for at kunne sidde og hun har brug for at kunne trække sig, når indtrykkene bliver for meget. Hvilket de jo sagtens kan, når man er en stor pige, der stadig er en lille pige.

City Tour fra Baby Jogger

Heldigvis kom Baby Jogger os til undsæt med en virkelig fin vogn! Nemlig deres City Tour Jogger. Den er helt perfekt til vores behov og vi er allerede så glade for den! Jeg er i tvivl om, hvordan vi skulle være kommet igennem vores ferie uden den. Min svigerinde og svoger havde også købt samme jogger til deres søn – og jeg er ret sikker på, at de giver mig ret i at det var en GOD investering.

baby joggeren fra himlen

Ikke nok med, at den er nem at have med rundt, så er den jo også så ski’ smart, at den kan gå som håndbagage. Dvs. at vi havde den med i lufthavnen – hvilket var det vildeste must, da vi skulle flyve kl. l*rt om morgenen.. Og Fine have ikke sovet meget natten inden, da hun var for spændt! … Men så kunne vi også slå den ud, så snart flyet var landet! Det er en ren vinder i min bog!

Klapvognen fåes i et hav af farver og kan fåes til den nette pris af 1585,- hos jollyroom.dk lige her . Dyrt er jo et relativt fra familie til familie, men personlig synes jeg ikke det er dyrt for en klapvogn, der er så brugbar og vi er virkelig glade for vores <3

Mette Gregersen