reklame for avezu.com I holdningerne er som altid mine egne

avezu glattebørste anmeldelse

Som I ved, så er jeg velsignet og forbandet med et virkelig tykt (… og her efter sommeren, virkelig tørt) hår. Jeg er lige dele vild med det, som jeg synes det er dødsygt.
Jeg har altid haft langt hår og jeg forestiller mig ikke, at det kan være anderledes. Jeg vil det ikke anderledes, men derfor kan jeg godt synes det er hårdt, at jeg enten skal bruge et par timer hver dag på at style det eller smide det op i min mor-knold – som jeg har døbt den!

Så I kan nok forestille jer, at jeg blev svært interesseret, da Avezu skrev til mig om jeg var interesseret i at afprøve deres glattebørste. Jeg har virkelig afprøvet mange forskellige hår-dipedutter og dingenoter i årenes løb, så den lød næsten for god til at være sand… Men tænk nu HVIS glattebørsten kunne blive en mellemting mellem min utrættelige kamp med glattejernet og min mor-knold.

Glattebørsten from heaven

… Den er bare rigtig god. Altså virkelig G O D! Jeg er vild med den!!

Jeg fik den afprøvet forleden dag med full-on lufttørret hår, krøller hist og pist og elastikmærker – og det tog mig max. 10 minutter at komme igennem mit hår med glattebørsten. Det er for vildt! Vil man have “glattejerns”-glat hår, så bruger man 5 minutter mere, men jeg vil våge den påstand, at man ikke kan bruge 30 min. på at glatte sit hår. Den er simpelthen for effektiv 🙂

Min mor ligger inde med samme tykke, tørre hår som jeg – så hun skal uden tvivl prøve glattebørsten. Jeg tror hurtigt, at hun vil give mig ret i, at det bliver svært at leve uden glattebørsten, når nu vi har haft fingerne i den.

Du kan finde alle glattebørster fra Avezu her.
Glattebørsten som jeg bruger er lige nedsat fra1099 DKK til 499 DKK, så skynd jer at få fingerne i et rigtig godt tilbud 🙂

På videoen her kan I se hvor hurtigt jeg kom igennem min “heste-manke”…

Mette Gregersen