Efterhånden er mine drenge blevet knap 3 og 6 år – og deres værelse trængte til en overhaling! Førhen var det fyldt med masser af farver, masser af print og masser af forvirring!

Eftersom Gustav skulle til at starte i skole, synes vi at der skulle mere ro på værelser, men at det stadig skulle være et værelse, der indbød til hygge og leg.
Derfor valgte jeg at holde værelset i grå, sorte og hvide nuancer – kun brudt af lidt farve i ny og næ. Både mor, far og især drengene er vilde med den løsning vi har fandt frem til.

Luksus og leg

Værelset emmer af ro, men indbyder bestemt også til masser af leg. Sengen fungerer både som seng, men skam også som scene, en hyggekrog til læsning og meget mere.
Skrivebordet bliver primært brugt til lektier, men Waldemar bruger det bestemt også til at udfolde sig kreativt – når man kan rive ham væk fra sin guitar.

boys in there bed - pure amazing greys   drengene elsker deres amazing greys værelse

Drengenes værelse - fyldt med amazing greys  drengens kommode går også under begrebet amazing greys

Drengene har masser af legetøj – og det skal der selvfølgelig være masser af plads til. Vi har valgt at bruge opbevaringskasser fra Lego i forskellige størrelser til at gemme legetøjet væk i, når drengene skal falde til ro. Ude af syne, ude af sind… Ihvertfald lige indtil næste morgen!

Mette Gregersen