reklame // inviteret til eventet

Før påsken var jeg så heldig at være inviteret til et lille hyggeligt event hos Min Mors Butik i Frederikshavn. Eventet blev holdt i samarbejde med Aalborg Bloggers <3
Jeg har fulgt butikken længe på deres instagram og facebook, men havde tilgode at besøge deres fysiske butik – hvilket i den grad er en fejl – mener jeg, min bankmand er nok ikke helt enig.. Ford sikke dog en lækker butik med alt hvad hjertet begære til de små og de lidt større 🙂

aalborg bloggers x min mors butik

Om formiddagen havde jeg været i Århus for at få min første fedtfrysnings-behandling hos bodycool.dk (læs mere om det her), så man skulle tro, at det var hårdt at skulle videre til Frederikshavn til aften – men jeg var så spændt på eventet, at turen fløj afsted.
Da jeg ankom til eventet blev jeg mødt at en masse søde ansigter, som jeg har fulgt længe på de sociale medier, men aldrig mødt i levende live 😉 Ud over søde damer var der også disket op med lækkerier fra Karma Sushi, smukke blomster fra Bellis Blomster og meget flotte ballon-dekorationer.

aalborg bloggers x min mors butik

Min Mors Butik

De søde damer fra Min Mors Butik lå ud med at fortælle lidt om butikkens historie og man mærkede tydeligt, hvor meget de brænder for deres hjertebarn <3 Deres force ligger bestemt i, at de begge er mødre – men med børn i forskellige aldersgrupper, så de har fingeren på pulsen ved alle aldersgrupper! Det er noget, som jeg er svært glad for, da Bella er kommet i den alder nu, hvor meget tøj er for baby-et til hende, mens andet tøj er for voksent – ihvertfald ifl. moren 😉 Så hun er lidt i limbo og det gør det svært at finde tøj til hende, men der har pigerne hos Min Mors Butik altså ramt plet!

aalborg bloggers x min mors butik

aalborg bloggers x min mors butik

Efter vi havde fået en fin præsentation af butikken og konceptet bag, blev jeg præsenteret for noget nyt. Nemlig mærket Cóndor – som er ufatteligt smukke strømper og strømpebukser til børn. WAUW! I kan se Min Mors Butiks store udvalg her. Det er skisme fint og i smørblød kvalitet – win win!
Der var selvfølgelig også dømt shopping på sådan en hyggelig aften og eftersom pigerne desperat trængte til nyt forårstøj til garderoben, så holdte jeg mig bestemt ikke tilbage .. og jeg kan afsløre, at jeg ikke kom hjem med én pose.. men to + det løse 😉 Indholdet fortjener dog vist et indlæg helt for sig selv, men I kan da få en lille smagsprøve!

aalborg bloggers x min mors butik

Lige nu holder Min Mors Butik mid-season sale og du kan spare -30% på massevis af varer  – find dine favoritter lige her!

Tak for en SKØN aften til Min Mors Butik X Aalborg Bloggers <3

Mette Gregersen