5 produkter til børn - som vi også bruger.

indlægget indeholder reklamelink.

5 produkter til børn – som vi også bruger. Det har jeg fundet i mit skab..!

Selvom jeg ingen børn har, betyder det ikke at mine skabe ikke er fyldt med ting som egentligt er tiltænkt børn.
Og nej det er ikke fordi jeg går og venter på der kommer en baby, men fordi jeg simpelthen bruger produkterne til mig selv.

Det er dog ikke alle produkterne jeg bruger hver dag, men de er alle sammen uundværlige for mig på den ene eller den anden måde..

Babyolie

Babyolie er for mig et multiprodukt og det er noget jeg er fan af!
Jeg bruger oftest olien efter jeg har været i bad og har brugt en skrubhandske eller hvis jeg bare har brug for den ekstra fugt.
Hvis jeg står og skal ud af døren og ikke har tid til at lade olien suge ordentligt ind i huden, jamen så putter jeg bare nogle dråber i min bodylotion og voila, så er der ekstra fugt uden den fedter.
Jeg bruger også olien til mine hår spidser, dog bruger jeg ikke særlig meget, faktisk kører jeg bare den smule babyolie, der er tilbage på mine hænderne igennem mine spidserne.

Vådservietter

Det her er en af de ting jeg har lært af bloggens ejer, min storesøster Mette. Vådservietter, ja hvad kan du egentlig ikke bruge dem til?
Du kan jo nærmest bruge dem til alt, babymås, makeup fjerner (selvom det ikke er noget jeg vil anbefale), når du spilder, hovedrengøring osv.
Ja jeg har faktisk formået at gøre en hel bil ren, kun ved brug at vådservietter og en støvsuger. Har altid en pakke til at ligge hjemme og i bilen.. Så er man dækket ind!

Bepanthen Nappy Care Ointment

Det her er en creme jeg erhvervede mig engang jeg var i London og var blevet tatoveret. Det var den creme som tatovøren anbefalede til after-care og jeg må sige at den er virkelig god til formålet. Den virker fx ved at danne et lag udenpå huden som gør huden bliver fugtet, kan ånde og  så beskytter den mod gnidninger og hvis der er noget der kan ødelægge en flot tatovering er der gnidninger på såret.
Min tatovering heelede hurtigt og rigtig flot. Jeg har endda købt en ekstra tube sidst jeg var derover, så jeg har til mine næste tatoveringer.. Fordi der bliver helt sikkert en næste!

Babyshampoo

Jeg har altid en bøtte babyshampoo stående i mit skab. Jeg vasker dog ikke hår i det, men bruger det til at rense mine makeup pensler med. Jeg bruger babyshampoo da det er uden parfume og ikke indeholder nogle plejende midler, hvilket kan gøre at penslerne ikke føles helt rene og lækre. Man kan også sagtens bruge andre produkter, som fx. Matas’ babyshampoo, men jeg har opdaget at denne billige babyshampoo fra Rema1000 virker så fint.

Olivias Tryllesalve

Og sidst men ikke mindst Olivias tryllesalve. Man må sige at salven virkelig lever op til sit navn. Den har reddet mig flere gange efterhånden, jeg hverken kan eller vil undvære den.
Jeg døjer desværre med allergi. Allergi overfor nogle ingredienser der kan være i skønhedsprodukter. Der er dog bare et lille problem, jeg aner nemlig ikke hvad jeg er allergisk overfor og de kloge mennesker kan desværre heller ikke fortælle mig det. Det betyder så at jeg må prøve mig lidt frem med nye produkter, og når jeg så ramler ind i noget jeg ikke kan tåle, så er det tryllesalven kommer ind i billedet. Hvis jeg slår ud, jamen så putter jeg et godt lag af salven på og efter kort tid jeg er så god som ny igen. Jeg har også før i tiden døjet meget med tørhed omkring mine øjne, så på med et tykt lag natten over og  det var nok til at gennemfugte det meste af næste dag.

Mon I har nogle produkter i skabene, som egentlig er ment til børn, men som ikke altid bliver brugt af de små? <3

Tinna Andersen