Isabella er glad for sit termotøj - og derfor er vi glade, når vi finder Wheat termotøj på tilbud

Da Bella var 3 år fik hun sit første sæt Wheat termo-tøj… Og lige siden har vi sværget til mærket. Vi testede sættet, som du kan læse på min gamle blog lige her, men vi er ikke blevet mindre begejstret over årene, faktisk kun mere. Derfor får jeg julelys i øjenene, når jeg ser Wheat termotøj på tilbud – og det skal da deles!!

Fine har nu overtaget Bellas gamle sæt og jeg vil våge den påstand, at man nærmest ikke kan se, at det er brugt… Og det er til trods for 2 års brug i børnehave. Så det er ikke noget under, at vi er vilde med det og anbefaler det i vildskab !!

Det er da heller ikke så lidt, vi sparkede os selv lidt bagi, da det væltede ned med de fineste snefnug imorges og vi endnu ikke har fået investeret i et nyt sæt, faktisk akkurat magen til sættet på ovenstående billede – bare i størrelse 122.

Wheat termotøj på tilbud

Heldigvis faldt jeg over House Of Kids’ instragram side idag, der blærede sig med at give -15% på alt termotøj med koden : termovejr og sådan et tilbud skal jeg da ikke sidde alene med, vel? 😉

I kan se House Of Kids’ store udvalg af termotøj lige her.

Tilbuddet gælder til og med imorgen, den 19. April, så hvis du har forelsket dig i noget helt bestemt, så er det med at springe på buddet 🙂

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Indlægget indeholder affiliates links

Mette Gregersen