Eftersom jeg er i evigt bryllupsmode, så har mit pintrest ikke stået stille siden brylluppet. Jeg kan simpelthen ikke lade være.
Noget af det, som jeg synes bevæger sig meget frem er DIY eller som vi siger her i det mørke nord, “gjør det’ siel”.

Der er ingen tvivl om, at det sagtens kan koste spidsen af en jetjæger at holde bryllup og derfor er det jo fedt, når man kan spare hist og pist og stadig få sit drømmebryllup. Derfor er det SKØNT, at der er noget der hedder IKEA og noget der hedder spraymaling. Så kommer man skisme langt.

Jeg har lavet en lille liste med nogle af de IKEA HACKS, som jeg godt kunne have drømt om at kreerer til vores bryllup i sommers, selvom der vist ikke manglede noget 😉

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-10-35
TOLSBY RAMME. De fine rammer, som findes i et hav af farver i IKEA kan bruges til så mange ting til et bryllup. Fx. til at skrive menuen eller til at skrive bordnummeret på, som på billedet. Derudover så er de nemme at farve med lige den farve, som passer ind i jeres tema.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-06-03

BORRBY LANTERNER. De flotte lanterner kan bruges til rigtig mange ting til et bryllup. Som fx. et en udendørs vielse til at skabe en gang ned til dit hjertes udkårende. Dette var en af de ting, som jeg ville have lavet til vores bryllup, hvis jeg skulle giftes snart. Jeg synes det er så smukt med de flotte blomster i. Det giver virkelig et elegant look.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-04-46

SKURAR VASER. Denne vase er simpelthen så romantisk og fin og passer perfekt ind i mange bryllupper. Den er nem at male i lige det farve tema, som I har valgt og kan jo bruges efterfølgende som et evigt minde. Jeg synes især om billedet, hvor de har valgt at matche bordnummeret med farven på vasen. ELEGANT!

skaermbillede-2016-11-01-kl-10-59-21
SKURAR LYSESTAGER. 
Det samme gør sig gældende med de flotte lysestager fra IKEAs SKURAR serie. Den flotte blonde detalje, som de giver er perfekt til et romantisk bryllup. I LOVE – og så især når de er farvet som på billedet. Hvor er det dog elegant og unikt.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-02-09

POLARVIDE TÆPPER. I Danmark især kan vi aldrig vide os sikrer på vejret. Der er ikke langt fra regn og blæst til sommer og varme, så derfor kan man lige så godt være på den sikre side. Derfor er det en god ide at købe de billige tæpper, som folk kan have om sig, hvis der skulle blive koldt på en sommerdag.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-02-00

SOLVINDEN RISLAMPER. For mig var det vigtigt at skabe en hyggelig atmosfære for vores gæster til vores bryllup. Derfor skabte vi en “stjerne-himmel” i den lade, hvor vi fik middag og holdte fest. Det gjorde den helt store forskel til vores bryllup for mig, MEN det var også en dyr fornøjelse. Med disse rislamper fra IKEA kan du skabe en unik og smuk stemning til dit bryllup. Hvis man ikke er til de hvide kan de jo evt. dækkes med glimmer eller andet sjov.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-00-35

MÅLA TAVLE. Den fine tavle er perfekt til, når ungerne skal farve igen og igen… ELLER… Til at skabe den perfekte stemning til jeres gæster, når de ankommer til jeres fest. Det er enkelt, men kan stadig gøres helt unikt til jeres store dag.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-28-07
SVALKA GLAS. 
Er man ikke til bordkort der fylder, så vil jeg påstå at denne ide er GE-NI-AL! Lav et helt personligt glas til jeres gæster med de billige glas fra IKEA – og så en tur til en glasskærer. Så er den hjemme. Ikke nok med at det er unikt og elegant, så er det skisme også en fantastisk “party-favor”, noget som dine gæster kan gemme for evigt og smile, hver gang de tager et glas bobler fremover.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-28-00
RENS FÅRESKIND. 
Måske ikke den billigste ide af dem alle, men er du da vimmer for en effekt det til give til jeres fest, hvis jeres gæster kan sidde så varmt og blødt hele festen igennem. Ideen egner sig nok bedst til et efterårs/vinter bryllup, men kan sagtens bruges i de danske sommer måneder også.

skaermbillede-2016-11-01-kl-11-07-56

DIVERSE VASER. Til vores bryllup havde vi dækket bordene med forskellige krystalvaser, som jeg havde brugt ca. et år på at samle, med kyndig hjælp fra min vens loppemarkeds-erfarende mor. Jeg synes det gav den fineste effekt med de forskellige vaser med forskellige blomster i – dog i samme (lyserøde) nuance. Derfor synes jeg da at det er SÅ smart, at man kan køre i IKEA og få samme flotte effekt. Til vores vaser havde jeg sat fyrfadsstager i krystal også – og det samme kunne jo gøre sig gældende hertil 🙂

Det var nogle af de mange mange MANGE IKEA HACKS, som jeg har valgt at vise frem her på Bloggen. Vil I se flere kan I følge med på min PINTREST lige her og se de mange muligheder IKEA byder på til jeres store dag <3

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Mette Gregersen