I søndag var pigerne på deres livs første job… Eller som sådan var det faktisk ikke et job, da der ikke var betaling involveret 😉 men ikke destomindre glædede pigerne sig voldsomt meget til at lege modeller for en dag – og så for noget af deres yndlings legetøj!

modeller for en dag

Kim fra GOHEXA kontaktede mig sidste fredag for at høre, om han kort måtte låne pigerne til et lille photoshoot i hans hjem, da deres hjemmeside trængte til nye billeder, der viste hvor skønne og nemme legemåtter egentlig er at tage i brug. Herhjemme bruger vi legemåtter til pigernes LEGO FRIENDS næsten dagligt, så det var jeg sikker på at de ville blive svært begejstret for – og det gjorde de 😉 Det tog ikke mere end en lille times tid at få taget billederne, men det har siddet i pigernes hovede lige siden og de snakker meget om, om de kan få lov at prøve det igen, men umiddelbart tænker jeg at det bliver på hobby/blogger-basis for nu 😉

modeller for en dag

Blot til info – så er indlægget ikke sponsoreret af GOHEXA, men jeg vil altså alligevel lige bruge lidt tid på at slå et slag for GOHEXAs legemåtter , fordi de virkelig har sparket liv i meget af pigernes legetøj! Hvis I ikke fik læst indlægget, som jeg skrev inden jul, så kan I læse lidt om dem her. Jeg vil bare lige forsikrer jer om, at begejstringen ikke er blevet mindre med tiden og pigerne er stadig SÅ glade for deres legemåtter!
Mette Gregersen