30-ish og meget lykkelig

I år var der endelig tid og lyst til at fejre min fødselsdag. Jeg har virkelig glædet mig til at holde en fødselsdag for mig selv. Misforstå mig ikke – jeg elsker at holde fester for mine piger og selvom jeg ikke er vild med at være alt for meget i centrum, så havde jeg virkelig glædet mig til at fejre dagen med mange af de mennesker jeg elsker og værdsætter mest i mit liv.

30-ish og meget lykkelig 30-ish og meget lykkelig 30-ish og meget lykkelig 30-ish og meget lykkelig

For at undgå alt for meget stress (og for mine, ellers stakkels, gæsters skyld), så havde jeg lokket min søster, svigermor og svingerinde til at bage kager for mig.. og sikke et bord det blev. Michael havdebagt boller og jeg selv havde bestilt en af de populære tal-kager udefra. Så det blev noget af et bord og der var masser til både børn og voksne 🙂 Det var nemlig meningen af festen skulle være for både børn og voksne – og der skulle være, så alle hyggede sig… Og det tror jeg bestemt at vi ramte. Det var ihvertfald en ravende succes med slush-ice maskinen  – faktisk både til børn og voksne. Da børnene var taget hjem og mine egne var hoppet med i farmor og farfars bil, så fandt vi da også ud af, at den var fremragende med en smule vodka i. Win win 🙂

Da ungerne var ved at være trætte og de fleste med børn, der skulle puttes var smuttet udviklede festen sig nemlig til en kulørte lamper, masser af shots og høj musik. Akkurat lige som jeg havde håbet på ! Det var virkelig en dejlig dag!!

30-ish og meget lykkelig 30-ish og meget lykkelig 30-ish og meget lykkelig

Udover at det var dagen for min fødselsdag, så var det også dagen hvor vores tagterrasse skulle stå sin prøve. Det gjorde den dog til UG – kryds og slange. Det er virkelig et fint lille fri-rum, vi har fået skabt deroppe. Udsigten strækker sig helt til Aalborg Stadion og jeg får en følelse af ro, når jeg sidder deroppe. Så den er i den grad godkendt! Akkurat lige som resten af min fest og resten af mit liv.

30-ish og meget lykkelig <3

Mette Gregersen