· kærligheds kager ·

Imorgen er det Valentinsdag. Kærligheds dagen. Lige præcis my kind of thing. Michael og jeg har altid hygget lidt ekstra den 14. februar, men da det også er min bedstemors fødselsdag, så der har aldrig været dømt ren kærestehygge.

Bella er dog fyldt 6 år og er mere bevidst om, hvad er sker rundt om i verden… og selvfølgelig har der været snak om valentinsdag i skolen. Dog ikke som en kærligheds-dag, men som en dag, hvor man gør gode gerninger – hvilket jeg er super meget fan af <3 Læs videre “· kærligheds kager ·”

· CIFF kids 2017 ·

Endelig blev det Februar og tid til endnu en CIFF kids messe (Copenhagen International Fashion Fair Kids) i København. Jeg har været til messen næsten hver februar og august siden 2008 – og jeg er lige vild med den hver gang, men I år var den lidt mere spændende end normalt.

Man bliver virkelig fanget af at møde alle de skønne mennesker, der står og viser det de har arbejdet hårdt for og man mærker passionen bag. I love it!

Jeg har fanget et par snaps af de 100-vis af indtryk jeg fik i løbet af mine 2 dage som indenlands turist.

Vi startede onsdagen hos MarMar Copenhagen til morgenmad og fremvisning af den fineste kollektion. Jeg vil rigtig gerne vise jer billeder af mine yndlings styles, men lad os vente til de rammer butikkerne – og nyde den fine kollektion I kan købe allerede nu 🙂

Trendområdet var denne gang kreeret af Design Circus og temaet var Safari Fever!

prinsesse drømme hos Wheat

Hos aller yndlings Wheat havde de udvidet deres stand, så deres Disney univers havde en stand helt for sig selv – og det kom virkelig til sin ret! Det univers Wheat skaber, om det er deres Disney linie eller deres kollektion, forelsker jeg mig lige meget i hver gang jeg besøger dem!

90’er fest i Forum

Hos Iglo+Indi forelskede min søster sig hovedkulds i mærket. Designeren Helga Olafsdottir havde nemlig skabt kollektionen med inspiration fra sin egen ungdom på Island. Her snakker vi 90’erne med alt hvad den indebærer fra grunge rock-scenen og Sugar Cubes . Kysse-sweateren bliver et must herhjemme!!

Soft Gallery fejrede 10 års jubilæum! I den anledning havde de lavet den fineste kunstinstallation med glimt fra deres inspiration gennem årene, original tegninger og styles som vi alle husker.

Tak for denne gang, CIFF KIDS – jeg glæder mig allerede til at besøge jer igen til August <3

// Mette

Du kan følge bloggen på INSTAGRAM, BLOGLOVIN og FACEBOOK

Lirum Larum Lej UDSALG


Måske er lige ondskabsfuldt nok, at vise jer dette – vi er jo i slutningen af Januar, meeeeen det er virkelig for godt til at lade være 🙂

Lirum Larum Leg har startet UDSALG og der er virkelig mange penge af spare på virkelig mange lækre ting. Bl.a. Bobles, Barbie, Bathblocks og meget mere. Udover et hav af lækkert legetøj på bud, så er de populære hjelme fra EGG Helmets også sat ned – dem er vi ihvertfald fan af herhjemme!

Jeg synes næsten du skal tjekke hele udsalget ud lige her!

God shoppelyst… Og husk nu at børnene falder allerede imorgen 😛

Læs videre “Lirum Larum Lej UDSALG”